Kilpailijat

Lahajattomat

Teatteri Lapuan enemmän ja vielä enemmän kokeneet näyttelijät lyövät jälleen vaihtelevat improlahjansa tiskiin ja osallistuvat Improliigaan kolmatta kertaa peräkkäin, aiempien vuosien joukkueista kootuilla hölmöilijöillä. Viime vuonna Lahajattomat ylsivät anteliaaseen toiseen sijaan.
Kuten aiemminkin, tänäkin vuonna tähdätään ennenkaikkea naurettavaan suoritukseen. Sijoituksesta viis. Improliiga on aina hauska ja opettava kokemus, joten bring it on!

Jämpti ote

Jämpti ote. Kolme insinööriä, joita ei yhdistä miltei mikään. Satunnainen läpileikkaus pohjalaiseen presenssiin; supliikkeja pohdiskelijoita, omintakeisia alfaihmisiä, raamejaan suurempia egoja. Ja yksi jurvalainen.

Epopisto

Epopisto on erikoisen piikikäs orkesteri. Ei, pahuksen onnellinen, ennakkoluulottomasti pisteitä onkiva, erityisen puhdassydäminen organismi. Nelihenkinen Epopisto on Etelä-Pohjanmaan Opiston siipien alta koollekutsuttu improjoukkue, jolle tärkeintä on kaatua, nousta ja nauraa.

Impropaatti

Impropaatti Jyväsjärven tyrskyistä seilaa vahvasti eteenpäin nelihenkisen 'miehistön' yhteistyön voimalla. Rohkeina mokia uhmaten suuntamme paattimme Seinäjoelle.