1. Kilpailuun ilmoittautuminen on sitova. Joukkueen kokoonpano voi muuttua vielä ilmoittautumisen jälkeen. Muutoksista on ilmoitettava välittömästi tapahtuman järjestäjälle.

2. Kilpailuun mukaan valittavat joukkueet julkaistaan Improliigan sosiaalisen median kanavissa ja nettisivuilla haun päätyttyä. Lisäksi mukaan valittujen joukkueiden yhteyshenkilöille ilmoitetaan mukaan pääsystä sähköpostitse.

3. Kilpailuun valituille joukkueille lähetetään lasku osallistumismaksusta heti, kun kilpailijaryhmät on julkaistu. Osallistumismaksua ei palauteta, vaikka joukkue peruuttaisi osallistumisensa. Osallistumismaksu on 150€. Maksuun kuuluu aiemmin päivällä järjestettävä koulutus ammattivetäjän johdolla.

4. Ilmoittautumalla joukkue antaa Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseuralle luvan käyttää tapahtumassa otettuja kuvia ja videoita jälkimarkkinoinnissa.

5. Ilmoittautumisessa liitettyä esittelytekstiä tullaan käyttämään verkkosivuillamme, kun mukaanpääsevät tiimit julkaistaan.

6. Tapahtumasta tehdään julkinen koostevideo, jota kaikki kilpailijaryhmät saavat jakaa nettisivuillaan ja sosiaalisen median kanavissa.

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin

Säännöt