Tuomarit

Tänä keväänä Improliigan päätuomarina ja kouluttajana toimii mm. Stella Polariksesta tuttu

Teijo Eloranta.

 

Teijo Eloranta on helsinkiläinen näyttelijä, ohjaaja ja vuorovaikutuskouluttaja. Hän on näytellyt lukuisissa suomalaisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Parhaiten hänet muistetaan Petri Kotwican ohjaamasta ”Lakimies”-sarjasta (YLE TV1 2011) ja Jukka Mäkelän ohjaamasta ”Pirunpellosta” (YLE TV2 2008-2012).
 
Hän on vetänyt improvisaatio- ja esiintymiskoulutuksia yhteisöille ja korkeakouluille vuodesta 1996 lähtien.
Hänen koulutuksiaan on luonnehdittu innostaviksi ja opettavaisiksi. Niissä tehdään havainnollisia ja hauskoja harjoitteita, jotka tuovat improvisaation monipuolisuuden näkyväksi. Koulutuksessa saadut työkalut ovat konkreettisia ja käyttökelpoisia kaikenlaisissa vuorovaikutustilanteissa.

Jaakko Seppä on seinäjokelainen teatterintekijä ja kulttuurituotannon opiskelija. Jaakko on toiminut aktiivisesti teatterin parissa lapsuudesta saakka, ja kokemusta on karttunut niin näyttelemisestä kuin tuottamisesta. Jaakko on näytellyt musikaaleissa, komedioissa ja draamoissa sekä harrastanut improvisaatioteatteria usean vuoden ajan. Improliiga onkin Jaakolle hyvin tuttu konsepti, sillä hän osallistui kilpailuun vuonna 2017 Improkultti-ryhmän riveissä sijoittuen kolmannelle sijalle. Vuonna 2018 Jaakko toimi Hotelli Almassa järjestetyn Improliigan vastaavana tuottajana.

Rami Mäkilaine on yksi Seinäjoella toimivan, teatterialan ammattilaisista koostuvan Improaalto-ryhmän jäsenistä. Mies on tehnyt teatteria useiden vuosien ajan laidasta laitaan. Hän on toiminut niin näyttelijänä, ohjaajana kuin kirjoittajana (ym.) harrastaja- sekä ammattiteattereissa improvisaation puolella.

 

Rami on keikkaillut itse esiintyjänä, sekä luotsannut improkoulutuksia ja -kursseja erinäisille ryhmille teatterin ja tanssinkin puolella!